+31 6 28344590

INTERIEUR RESTYLING

PHOTO-2022-08-31-11-53-59kopie

Interieurfolie is een hoogwaardige kwaliteit zelfklevende folie bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Voor het beplakken van gladde oppervlakten zoals muren, panelen, plafonds, meubilair, deuren, liften, receptie- en vergaderruimten, gangen, balies, keukens en bureaus. Er zijn wel 200 verschillende designs mogelijk. Van betonlook tot eikenhout look tot een marmer look.

Airtex is een naadloos behang. Deze polyester wandbekleding met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Het wordt vaak toegepast op vlakke ondergronden dus denk hierbij aan een muur in jouw kantoor, huis, restaurant of andere binnenruimtes. Het is geheel te maken naar eigen wens in alle kleuren.

Peesdoeken zijn niet voor niets zo populair. Het is een fraaie manier van presenteren en verwisselen gaat makkelijk en snel. Peesdoeken zie je daardoor op veel verschillende plekken. De doeken zijn voorzien van een platte siliconen pees en hierdoor is het spannen in een aluminium textielframe zeer eenvoudig. Deze frames zijn voor aan de wand, vrijstaand of aan het plafond. 

Geinteresseerd?

Contact

    Scroll to top